PODELI

MUP Srbije u saradnji sa Ministarstvom kulture pokreće novi rijaliti „48 sati u policijskom podrumu“. Mogu se prijaviti svi punoletni građani uz podnošenje dokaza o barem jednoj online pretnji upućenoj predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Kasting će biti održan u podrumu PU „29. novembar“ u Beogradu a najizdržljiviji takmičari moći će da ostvare učešće u rijalitiju koji će emitovati TV Pink.

– Desilo se sasvim slučajno dok smo posmatrali broj pretnji koje ljudi upućuju predsedniku i tako smo došli na ideju da ih za to nagradimo – izjavio je za Zicer inspektor za organizovani kriminal PU u Beogradu, Jovan Jovanović i dodao: –Smatramo da ćemo na ovaj način umnogome pomoći ljudima da se slobodno izražavaju na internetu, za šta se oduvek zalažemo.–

Primećuje se i dosta nostalgije među građanima za „Slobinom milicijom“, kako je narod od milošte zove, te su tako Ministarstvo kulture i MUP došli na ideju da spoje lepo i korisno.

–Želimo da građanima približimo iskustvo nekadašnje stare dobre milicije koja verujte, nama najviše nedostaje. Red je da se mir i stabilnost ponovo vrate za našu decu – poručio je Jovanović.

Кako Zicer ekskluzivno saznaje, glavna nagrada će biti novi set zubnih navlaka i besplatan pregled magnetnom rezonancom o trošku države. Druga nagrada je vaučer za rehabilitaciju u nekoj od banja po izboru učesnika u iznosu od 30.000 dinara a treća je vaučer od 10.000 dinara i Dormeo memorijska prostirka za dušek.