PODELI

Kako Zicer nezvanično saznaje, čuveni proizvođač jabuka, gospodin Miki Aleksić, narednih dana pokreće proizvodnju konoplje, upravo na mestu koje je sam lično otkrio kao najpovoljnije za proizvodnju konoplje – na plantaži Jovanjica.

Proizvodnju jabuka zaustavlja do daljnjeg, jer sankcije Belorusiji i loši odnosi sa Rusijom mu ne dozvoljavaju da prosperira. Ni u politici se nije baš najbolje snašao. Kako tvrde zli jezici, sam sebi je naneo najviše štete, pa ga je to navelo da se okrene projektu za koji je shvatio da je budućnost, ne samo naše zemlje, već i celog regiona. Biznis koji predstavlja ozbiljan potencijal za saradnju sa zapadnim prijateljima.

– Ko odustaje od još jednog pokušaja, taj zapravo nikada ništa važno nije ni započeo, a onaj ko nikada ništa nije započeo najviše će vam pričati o vašem neuspehu jer on nikada nije izgubio. Nikada nije izgubio, ali nikada nije ni pobedio, mada taj o tome ne govori. On svima priča i hvali se kako nikada nije pao, ali prećuti da nikada nije ni potrčao, a oni sa razbijenim kolenima slušaju. – izjavio je Aleksić povodom svog novog poslovnog poduhvata.

Na pitanje medija, da li ovaj njegov novi biznis u Jovanjici podrzumeva saradnju sa prethodnim vlasnikom Koluvijom i u kakvim je odnosima s njim, s obzirom na prošlost, Aleksić je odgovorio da prošlost treba ostaviti za sobom i da se treba okrenuti budućnosti.

– Dosta smo živeli u prošlosti. Dosta je podela. Vreme je da se okrenemo onim poslovima koji sigurno mogu doneti prosperitet Srbiji. – rekao je Aleksić.