PODELI

U našu redakciju večeras je banuo glavom i bradom Aleksandar Vučić koji zapravo nije predsednik Srbije.

Pravi Aleksandar Vučić se ispovedio našim urednicima i kroz suze ispričao svoju potresnu priču.

SRBIJOM VLADA ŠEŠELJ!

– Kad se Šešelj vratio iz Haga znao sam odmah da su ga pustili da me sruši s vlasti. Sve sam pripremio da ga primirim i pare, stanove i funkcije, ama baš sve, ali njega je CIA već vrbovala. – počeo je svoju tužnu ispovest pravi Vučić.

Vučić je potom pričao nekoliko sati bez prekida, o tome kako ga je Šešelj pozvao u goste, te na prevaru utamničio u podrum, potom ga tu držao mesecima, a zatim instalirao nekog dvojnika na vlast, koji se posle osilio pa je i njega Šešelj kidnapovao, i na kraju koristi hologram sa prikazom Vučića, tu tehnologiju sa hologramom je dobio od CIA da bi nastavio da vlada Srbijom.

– Ništa ja nisam potpisao. Niti sam s bilo kim pregovarao oko Kosova i Metohije. To sve Šešelj radi preko mog holograma i to samo da bi mi napakostio zato što sam napravio veću i bolju stranku od njegovog SRSa. – tvrdi pravi Vučić.

Isto kao što je došao, tako je netragom i nestao. Pravi Vučić je u jednom momentu naprasno ustao i samo izašao na vrata naše redakcije. Pokušali smo da ga pratimo  da vidimo gde ide, gde živi ali čovek je jednostavno ispario. Izgleda da je naučio da se vešto krije od kako je bio mesecima utamničen u Šešeljevom podrumu.