PODELI

Tragična ljubav Boška Obradovića, lidera Dveri i glumice Bojane Maljević dobila je svoj epilog na društvenoj mreži Tviter.

Momak iz unutrašnjosti, takoreći iz Čačka, tragično zaljubljen u lepu beogradsku glumicu, rešio je da otvori svoje srce i prizna javnosti Srbije ono što ga već godinama tišti.

Obradović se obratio na Tviteru iznoseći sadžaj svoga srca, kao buket najlepših ruža.

Luzer, koji stavlja sve na kocku, ali ne može više da živi u lažima, avaj kakva sirova romantika jednog Čačanina, ali iskrena do bola.

Dečko iz unutrašnjosti koji želi da bude prihvaćen u krugu DVOJKE, i ne želi više da skriva svoju ljubav prema lepoj beogradskoj glumici, romansa poput onih iz davne revolucionarne ’46 kada su partizani spasili samo one glumice koje su poženili.

 

Presretnuti čet koji je dostavljen našoj redakciji, baca sasvim novo svetlo na odnose Bojane Maljević i Boška Obradovića.

Bojana zapravo ne zamera Bošku to što je fašista, već što je sa mlađanom Anasonovićkom upao na RTS. To što je “crvenokosa” Jelena Anasonović bila tik uz Obradovića sve vreme upada na RTS, to je zapravo najviše zabolelo Bojanu Maljević. Boško kao perspektivan političar sa “piletinom” na RTS, a to je nedopustivo! – to je poruka koju je Bojana poslala Bošku.