PODELI

Tačno je da političari čuvaju međusobno prljav ili bar šareni veš, znajući da svako o svakome zna ponešto što bi trebalo oćutati. Međutim iz usta jedne od političarki koja se ove nedelje povukla sa mesta predsednice stranke, stigla je vest koja preti da sruši jednu drugu parlamentarnu stranku.

Naime, Boško Obradović, predsednik Dveri, koji je uvek isticao svoje srpstvo i pravoslavnu veru, kao temelj za zdravu državu, zapravo je član Baptističke sekte.

„To što se on predstavlja kao veliki vernik je sve šarena laža za javnost. Zna da drugačije ne može da pridobije pristalice svoje partije, nego kroz neku nazovi srpsko-pravoslavnu retoriku. On sam, upoznao me je sa svojim stricem Draganom Obradovićem, koji je sveštenik u toj Baptističkoj Crkvi. Mislim da su me tada obojica pokušali da zavrbuju, nekim čudnim pričama da nema krštenja ako nije celo telo zaronjeno, i time kako samo baptista može biti pouzdan saradnik. Mene to tada nije znaimalo, jer kao psihijataru i psihoterapetu  poznate su mi metode manipulacije. Sa Boškom sam se tada povezala isključivo kao sa političkim saradnikom.“ rekla je u neformalnom razgovoru ova političarka.