PODELI

Kao što smo i najavili, nastavljamo sa ekskluzivnim objavljivanjem proročanstava, koja je Njegova svetost, patrijarh srpski Irinej, tokom čitanja ekspozea mandatara Vučića, u snu čuo od blaženopočivšeg patrijarha Pavla.

Podsećamo, tokom šest sati ekspozea (koje je njegova svetost Irinej, uglavnom, prespavao), u snu mu se javio prethodni patrijarh Pavle, koji mu je tom prilikom prorekao više stotina događaja u bliskoj budućnosti.

Karići13. Čitava porodica Karić prelazi u budizam 2021. U vreme vladavine PUPS-a od gerontokrata otkupljuju Hram Svetog Save i pretvaraju ga u budistički hram. Otvaranju prisustvuje Dalaj Lama.

Ivan Ivanović, borac protiv gerontokratije i vođa zabranjene gerilske, desničarske organizacije NAŠI, podstaknut vizijom Zorana Đinđića, koji mu se javio u snu, uspešno vrši samoubilački atentat plastičnim eksplozivom, te usmrćuje sebe, Dalaj Lamu i celu familiju Karić.

14. 2018. godine SPC utvrđuje da je vladika Kačavenda (koji je preminuo prethodne, 2017. godine) bio jurodivi svetac i unose ga u kalendar kao Svetog Vasilija jurodivog.

zoran-babic-zoran-stanojevic-muzicki-festival-lovefest-vrnjacka-banja-kumce-1439586296-72031915. 2026. godine Vojislav Koštunica zvanično objavljuje da pripada vanzemaljskoj rasi reptila sa Aldebarana. Postaje patrijarh „Crkve kosmičke samosvesti“ i na čelo instituta u Vinči postavlja svog vanbračnog sina, Zorana Babića.

Kao prvi projekat u Vinči, Babić patentira vazduplohov na atomski pogon i pokazuje koliko su ispali glupi svi koji su ga u prošlosti ismevali.

Đuka16. Dr Vladimir Đukanović, zvani Đuka, 2018. postaje predsednik Ustavnog suda Srbije i do 2020. piše novi Ustav Srbije, kojim ozvaničava granice sa Berlinskog kongresa 1878.

Pet godina nakon usvajanja Ustava, saznaje se da je sve vreme bio agent Jezuita i da je odrastao u Sjemeništu male braće.

17. Vojvoda Šešelj 2019. otcepljuje Vojvodinu od Vučićevog režima i proglašava je „Srcem Srbije“. Nakon toga je predaje Viktoru Orbanu i odlazi da ostatak života provede na tropskom ostrvu.

18. Bojan Pajtić 2021. otcepljuje Novi Beograd od Mađarske i proglašava ga „Novim Liberlandom“, nakon čega stupa u brak sa Vulinom. Usvajaju tri romska dečaka i dva azilanta.

striccanaksa bratanicama19. Nenad Čanak se 2019. ženi obema bratanicama. Gosti na venčanje dolaze na sankama.

Boris Tadić je “crnogorski kum” na venčanju.

20. Godine 2023, Nata Mesarović i Nada Macura, na jednoj proslavi, u alkoholisanom stanju otkrivaju naklonost jedna prema drugoj i ubrzo stupaju u brak. Medeni mesec provode na safariju u Africi, gde ih otima kanibalsko pleme, koje tako rešava pitanje zaliha hrane za naredne tri godine

8825204_orig21. 2019, agent bečko-berlinsko-jezuitske istorijske škole i pripadnik Iluminata, prof. dr Jovan Deretić, konačno ispunjava svoju decenijsku misiju, tako što otkriva da je autor dela koje potpisuje Olga Luković Pjanović zapravo Borka Pavićević.

Psihijatrijskim veštačenjem u tajnoj jezuitskoj laboratoriji na Vračaru, utvrđuje se da Borka pati od sindroma podvojene ličnosti. Njena druga ličnost zove se Slavka i ima fašistoidnu projekciju o genetskim Srbima, praplemenu svih naroda sveta, koji imaju misiju da ponovo stvore SrBsku Evroazijsku Imperiju.

Slavka je, takođe, potajno finansirala pokrete kao što su: Obraz, 1389, Naši i Dveri, i to sredstvima koje je primala od zapadnih fondacija za razvoj demokratije i ljudskih prava.

Nakon lečenja, Slavkina ličnost preuzima primat nad Borkom, pa Slavka ostatak života provodi u Gornjoj Toponici.

Brkić22. 2024. godine, kod Terazijske česme odigrava se nesvakidašnji događaj. Milovan Brkić, urednik časopisa Tabloid, zaustavlja se da popije malo vode, ali u tom trenutku otvara se nebo sa koga silaze dva anđela, uzdižu ga deset metara iznad zemlje i proglašavaju za poslednjeg novozavetnog proroka, nakon čega ga, uprkos njegovom protivljenju i telesnoj težini, vazdižu na nebo. Tom prilikom Brkiću iz ruke ispada kofer u kom se nalaze inkriminišuća dokumenta zbog koji dolazi do pada vlade i prevremenih parlamentarnih izbora.

NAPOMENA uredništva „Zicera“: Usled tragičnog događaja prethodne večeri, jutros je došlo do izmene prvog proročanstva koje smo juče objavili. Ispratite LINK

Nastaviće se…