PODELI

Kako “Zicer” ekskluzivno saznaje od izvora bliskog patrijarhovom vozaču, tokom višesatnog izlaganja ekspozea mandatara Vučića, patrijarhu Irineju se u snu ukazao blaženopočivši patrijarh Pavle i otkrio šta Srbiju čeka u narednim godinama.

Već u prvim minutima iscrpnog Vučićevog ekspozea, patrijarh SPC Irinej, utonuo je u dubok i mističan san. Tokom šest sati ekspozea (koje je njegova svetost Irinej, uglavnom, prespavao), u snu mu se javio prethodni patrijarh Pavle, koji mu je tom prilikom prorekao više stotina događaja u bliskoj budućnosti.

Evo koje je poruke patrijarh Pavle u snu preneo patrijarhu Irineju:

1. Vučić je …*

*Prvobitni tekst je izmenjen, zato što su Zicerovog urednika, koji ga je postavio, ubila trojica terorista koji pripadaju ISIS-u, a zbog odredbe o vređanju lika i dela proroka Vuhammada.

2. Na mestu premijera menja ga Boško Obradović, koji se iste godine ženi po treći put i uvodi Srbiju istovremeno u EU i NATO.

Artemije

3. Artemije se 2020. vraća na Kosovo. Iste godine osniva Kosovsku pravoslavnu crkvu.

4. 2024. u Beogradskom pašaluku, a uz podršku Turske, PUPS pravi državni udar i uvodi gerontokratiju. Svi stanovnici mlađi od 60 godina dužni su da rade i doniraju organe za održanje života starijih! Vraća se i institucija dužničkog ropstva, a Krkobabići postaju i zvanična, nasledna dinastija u Srbiji. Na njihovom porodičnom grbu prikazana je starica koja sedi za trpezom i “krka” do iznemoglosti.

5. Nastavlja se uspešna pravnička karijera Nele Kuburović, koja postaje prva žena premijer 2020. Iste godine Zorana Mihajlović pokušava neuspešni atentat na nju.

6. U 2018. definitivno utvrđeno da je Ana Berbatović lagala da je lezbejka i Hrvatica samo da bi ušla u Vladu, dok je sve vreme bila u tajnoj i strasnoj vezi sa Ivicom Dačićem.

danica_draskovic7. 2020. Danica Drašković konačno postaje direktor BIA-e, ali se ubrzo otkriva da je ona prva osoba koja je upešno promenila pol i to krajem Drugog svetskog rata. Prethodno je bila Hajnrih Miler, nestali nacistički funkcioner i šef Gestapoa. Po ovom saznanju, Vuk Drašković umire od šloga, a Hajnrih/Danica započinje strasnu vezu s Čedom Jovanovićem. Sele se u Ukrajinu i usvajaju troje azilantske dece.

8. 2022. se otkriva da iza ubistva pevačice Jelene Krsmanović definitivno stoji Jelena Karleuša, koja ju je u kokainskom zanosu pomešala sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Karleuša zatim menja pol i (najzad) postaje žensko. Udaje se za Havijera Solanu, kako bi izbegla krivično gonjenje.

9. Đorđe Vukadinović 2020. postaje Ministar za internet i informisanje, smenivši na tom mestu Nebojšu Krstića, koji je na čelu tog ministarstva bio od 2017. Vlasi tako konačno postaju konstitutivni narod u Srbiji i dobijaju autonomnu pokrajinu Timočku Krajinu.

10. 2021. Sulejman Ugljanin postaje ambasador Nezavisne Republike Sandžak u Saudijskoj Arabiji. Aida Ćorović izvršila samoubistvo ritualnim skokom s mosta na Miljacki. Iste godine Zukorlić prelazi u pravoslavlje i monaši se na Svetoj Gori.

VELJA-620x35011. U 2018. otkriva se da je Velja Ilić polubrat Borisa Jeljcina i da mu je Mlađan Dinkić vanbračni sin. Ilić i Dinkić beže u Rusiju kada se sazna da su zajedno proneverili novac Srbije sa Kipra.

12. 2020. otkriva se da su Jelena Milić i cela srpska Trilaterala sve vreme bili agenti Vladimira Putina u Srbiji, sa zadatkom da Srbima “ogade NATO“. Informaciju o ovome Britancima je ustupio Dragan Marković “Palma”, koji zauzvrat dobija autonomiju Jagodine od Srbije, titulu kneza i još jednu žirafu za svoj ZOO vrt.

Patrijarh Pavle predvideo je i šta će se to dešavati u svetu u narednim godinama:

– 2016. Klintonova pobeđuje na izborima u SAD, ali doživljava šlog, pa umesto nje vlada Bajden.

donald-tramp-foto– 2017, na proleće, Tramp organizuje državni udar i preuzima vlast tako što bombarduje Belu Kuću. Zbog toga američka vojska više ne mora da pravda nenamenski utrošak od 6,5 triliona dolara

– 2018. u SAD se donosi Zakon o ukidanju Demokratske stranke. NATO se otcepljuje od SAD i proglašava se armijom EU, sa prvim načelnikom Veslijem Klarkom.

Napomena uredništva:

Tokom šest sati ekspozea bilo je nekoliko stotina proročanstava, ali je patrijarh Irinej većinu zaboravio usled progresivne skleroze.

“Zicer” će nastaviti sa ekskluzivnim objavljivanjem proročanstava kako se patrijarh Irinej istih bude prisećao.

15 KOMENTARI

 1. … [Trackback]

  […] There you will find 67935 more Infos: zicer.org/2016/08/10/tokom-citanja-vucicevog-ekspozea-patrijarhu-irineju-se-u-snu-ukazao-patrijarh-pavle-i-otkrio-mu-sta-ceka-srbiju-i-svet/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More Infos here: zicer.org/2016/08/10/tokom-citanja-vucicevog-ekspozea-patrijarhu-irineju-se-u-snu-ukazao-patrijarh-pavle-i-otkrio-mu-sta-ceka-srbiju-i-svet/ […]

 3. … [Trackback]

  […] There you will find 79633 more Infos: zicer.org/2016/08/10/tokom-citanja-vucicevog-ekspozea-patrijarhu-irineju-se-u-snu-ukazao-patrijarh-pavle-i-otkrio-mu-sta-ceka-srbiju-i-svet/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you will find 35038 more Infos: zicer.org/2016/08/10/tokom-citanja-vucicevog-ekspozea-patrijarhu-irineju-se-u-snu-ukazao-patrijarh-pavle-i-otkrio-mu-sta-ceka-srbiju-i-svet/ […]

 5. … [Trackback]

  […] There you will find 29630 more Infos: zicer.org/2016/08/10/tokom-citanja-vucicevog-ekspozea-patrijarhu-irineju-se-u-snu-ukazao-patrijarh-pavle-i-otkrio-mu-sta-ceka-srbiju-i-svet/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Find More Informations here: zicer.org/2016/08/10/tokom-citanja-vucicevog-ekspozea-patrijarhu-irineju-se-u-snu-ukazao-patrijarh-pavle-i-otkrio-mu-sta-ceka-srbiju-i-svet/ […]

Comments are closed.