PODELI
Kiril Kravčenko

„Zicer“ je došao do spektakularne informacije posredstvom svojih veza u službi državne bezbednosti. Kako javlja naš izvor, čiji je komšija blizak bliskom saradniku šefa državne bezbednosti, Kiril Kravčenko primoran je da beži iz Srbije zbog ljubavne afere.

U nekoj drugoj državi možda ovo ne bi bio problem. U nekoj drugoj situaciji, ni u Srbiji ovo ne bi bio problem. Međutim, u pitanju je vrlo delikatna situacija.

Ljubavnici
Ljubavnici

Problem je što je Kiril već izvesno vreme u ljubavnoj vezi sa jednom srpskom sekretaricom, čiji je muž bezbednjak. Kravčenku je dojavljeno da mu ljubomorni muž radi o glavi i da mu je najpametnije da se spakuje i pobegne.

Stoga se Kiril upravo sprema da pobegne u London, gde je već sklonio milione evra. Njegova mesečna plata je svakako 150 hiljada evra, plus godišnji bonus, što je sve zajedno tričavih 3 miliona evra godišnje. Kod svojih engleskih prijatelja, koji su ujedno i direktori raznih sektora u njegovom preduzeću, postarao se da mu godišnji bonus, kad pređe u London, bude 20 miliona evra.

Parice
Parice

Ovo poslednje jasno ukazuje da se Kiril zaista sprema na bekstvo u Ujedinjeno Kraljevstvo. Kravčenko u Rusiju ne sme, jer nije predao godišnji račun.

U Britaniji već poseduje nekretnine i novac na raznim računima.