PODELI
Zimske čarolije su opet obradovale putare

Putare ni ove godine nije iznenadio sneg. Kako saznajemo sa fejsbuka, sneg je uveliko zatrpao Srbiju, ali to nije iznenadilo putare.

Iz “Puteva Srbije” saopštavaju da je sneg u januaru bio očekivan. Kako kažu, u decembru ga baš i nisu očekivali i, da je pao tada, verovatno bi se malo iznenadili, ali u januaru je bio očekivan. U sopštenju “Puteva Srbije” navode da apsolutno niko od njihovih zaposlenih nije iznenađen i da im nije jasno zašto se konstatno u medijima plasira dezinformacija da su oni iznenađeni snegom.

– Sasvim je uobičajeno da u ovo doba godine pada sneg, zaista niko kod nas nikad nije bio iznenađen tom prirodnom pojavom – kaže Ljerka Ibrović, rukovodilac Odeljenja za odnose sa javnošću.

– Zamislite kada bi mediji pisali kako su, recimo, turističke agencije iznenađene letnjim žegama ili nešto slično tome – dodaje Ljerka u telefonskom razgovoru za Zicer.

– Zaista niko od naših zaposlenih nije iznenađen snegom, to vam odgovorno tvrdim. Uoči novogodišnjih praznika, naša firma je mališanima podelila paketiće u kojima su, između ostalog, bili šalоvi i rukavice, što je jasan znak da smo mi svesni da je zimi hladno i da postoji mogućnost da padne sneg. Naši zaposleni su takođe bili obavešteni da su temperature pale i da treba bolje da se obuku kada dolaze na posao. Istina, nisu svi stigli na posao zato što su neke ulice ostale neočišćene zbog neodgovornih stanara. Mi evo i sada apelujemo na sve stanare da očiste prilaze i puteve ispred svojih zgrada, jer je to njihova osnovna, građanska dužnost. Kako mislite da mi obavljamo svoj posao ako naši radnici ne uspeju da dođu na posao? – začuđeno je konstatovala Ljerka Ibrović, rukovodilac Odeljenja za odnose sa javnošću Puteva Srbije.

16 KOMENTARI

Comments are closed.