PODELI

Poštovani posetioci Zicera, izvinjavamo se što je naš sajt danas na kratko vreme prestao s radom, pa niste bili u mogućnosti da čitate naše bisere.

Naime, naši programerski genijalci, koji imaju po 40 i kusur godina i žive u podrumu kod roditelja (dovoljno da znate koji su to kompjuterski gikovi), veoma brzo su odbili napade, ali pošto nemamo para da im kupimo kremu protiv akni od puževe sluzi, i da im naručimo pizzu i koka-kolu, oni su nas malopre napustili.

Ovom prilikom obaveštavamo potencijalne sponzore, koji bi trebalo da pokriju naše troškove održavanja sajta, da će, ukoliko nam ne izađu u susret, sami snositi odgovornost što će se na Ziceru naći i oglasi krajnje sumnjivog sadržaja, linkovi ka xxx sajtovima i druge skaradne stvari, umesto njihovih reklama i banera.

U međuvremenu, pravićemo se da je naš sajt oborila Vučićeva haranga, zadužena za praćenje internet sajtova koji mogu da naruše njegovu, teškom mukom i zalaganjem stečenu reputaciju lidera regiona, iako mi dobro znamo da iza napada stoje izvesne opozicione snage, koje se boje da ćemo im oteti titulu udarne pesnice protiv diktatorskog režima.

Među nama, znamo da iza ovog napada stoji Pajtić i njegov Teleprompter, jer su u panici da ćemo im oduzeti publiku, ali mi to ovom prilikom ne bismo naglašavali, jer nije vredno naročite pažnje.