PODELI

Posle blamaže sa hakovanim mejlovima američkih demokrata koji su pokazali da je Sanders namerno skrajnut da bi Hilari Klinton ušla u trku za predsednicu Amerike, pojavile su se nove izuzetno kompromitujuće informacije koje su plasirali ruski hakeri.

Ruski hakeri koji po diktatu Putina već mesecima unazad rade kampanju za Donalda Trampa, otkrili su neverovatnu zaveru Hilari Klinton i njenog predizbornog tima.

Naime u prepisci koju su ovi hakeri presreli se napominje da je kampanja Hilari Klinton propala, da joj poluparnost pada neviđenom brzinom. S druge strane Trampova popularnost ne raste, međutim afere koje su obeležile kampanju Hilari Klinton najavljuju nedvosmisleno krah njene predizborne kampanje i pobedu Trampa.

hillary-clinton-bill-clinton__oPt

U prepisci se istina ne direknto ali između redova provlači ideja da bi trebalo nekoga žrtvovati kako bi Hilari ponovo zadobila pažnju američke javnosti. Na kraju u toj istoj prepisci sama Hilari predlaže da bi najbolji žrtveni jarac bio upravo njen muž Bil Klinton.

Šta ovo konkretno znači i na koji način demokrate misle da žrtvuju Bila Klintona pokazaće naredna tri meseca koliko je ostalo do izbora u Americi. Stručnjaci upozoravaju  da to ništa drugo ne može da znači do da Hilari planira da ubije Bila i za to ubistvo optuži Donalda Trampa! To je sad jedini način da preokrene predizbornu trku za predsednicu SAD – smatraju stručnjaci.