PODELI

Džulijan Asanž, veliki borac protiv globalizma nedavno je pušten na slobodu. Asanž je ceo svoj život podredio borbi protiv globalizma а cena koju je platio nije mala.

Tokom njegovog boravka u zatvoru bezbednosne službe Amerike i Britanije su došle do neverovatnih podataka da je Asanžov biološki otac niko drugi do SLOBODAN MILOŠEVIĆ – Srpski političar i predsednik Srbije u vreme raspada Jugoslavije i NATO bombardovanja ove male Evropske države.

Asanž je rođen kao Džulijan Pol Hokins, u Taunsvilu u Australiji. Asanžova majka Kristin En Hokins se razišla sa Džonom Šiptonom i pre rođenja Džulijana. Spekuliše se da je Džon saznao da dete koje nosi nije njegovo, te da je to bio povod razlaza. Kristin se potom udala za Breta Asanža, kada je mali Džulijan imao godinu dana. Asanž je uzeo prezime očuha.

U to vreme Slobodan Milošević je po zadatku komunističke partije putovao po celom svetu, da bi se stekao znanje koje je bilo potrebno bankarskom sektoru u Jugoslaviji. Milošević je dugo odbijao da se aktivno uključi u politiku kako bi i dalje mogao da se bavi bankarstvom jer mu je to omogućavalo da putuje od SAD, preko Londona do Njujorka, Pariza, Milana, Ciriha i drugih svetskih metropola. Na svom putešestviju Milošević je po zadatku komunističke partije upoznavao levo-liberalne i progresivne pojedince, buntovnike i umetnike, koje su komunisti širom sveta vrbovali za svoje ideje. Tako je upoznao i Džulijanovu majku Kristin koja je bila vizuelna umetnica.

Prema procenama bezbednosnih službi Britanije i SAD, Miloševića je Kristin verovatno privukla zbog svoje neverovatne sličnosti sa njegovom majkom Stanislavom.

Stanislava Milošević sa sinom Slobodanom

Iz kratke ali dinamične afere između Kristin i Slobodana, rodio se mali Džulijan, koji je na oca povukao karakter koji će kasnije odrediti njegovu sudbinu kao borca protiv globalizma.

Kristin Asanž sa slikom malog Džulijana

Fizička sličnost između Slobodana Miloševića i Džulijana Asanža nije zanemarljiva ali njihov buntovnički odnos prema globalnom sistemu, njihova borba protiv globalizma, i njihovo gotovo istovetno stradanje od terora globalista govore mnogo više u prilog otkriću da je Slobodan Milošević biološki otac Džulijana Asanža!