PODELI

Vesko Petrović, dvojnik ministra Gorana Vesića, svako jutro na Iks profilu ministra kači fotografije iz pojedinih kafića i kafana, predstavljajući se kao Goran Vesić.

Ministar Goran Vesić je angažovao Veska Petrovića, koji veoma liči na ministra, da bi dezavuisao javnost u Srbiji i glumio boema koji visi po kafanama od rane zore jer je to balkanski narativ koji se uklapa u priču o ministrima i funkcionerima vlasti.

 

Međutim, iz pouzdanih izvora bliskih kabinetu ministra Vesića saznajemo da u isto vreme pravi Goran Vesić provodi vreme na gradilištima širom Srbije kako bi bili probijeni rokovi i izgradnja puteva, mostova i tunela u Srbiji bila izvedena kvalitetno i uspešno.

Vesić ne želi da javnost sazna koliko je on zapravo vredan i zbog toga njegov dvojnik svaki dan kači slike iz kafana po Beogradu.

 

Kako tvrdi pouzdan izvor iz kabineta ministra Vesić je godinama proučavao mudrost čuvenog generala Sun Cua i njegovo delo „Umeće ratovanja“ koje je naučio napamet i to na kineskom jeziku. Taktiku Sun Cua Vesić primenjuje besprekorno.