PODELI

Drago mi je što sam u prisustvu dragih prijatelja, partijskih drugova. Za mene je ova ideja večna i drago mi je što to postoji u ovakvom kontinuitetu, i još će da postoji, tek će da postoji, rekao je Marko Milošević, unuk Slobodana Miloševića, pre današnje svečane sednice Glavnog odbora SPS.

Unuk Slobodana Miloševića je istakao da mu je drago što će SPS nakon godina lutanja ponovo biti vraćen dinastiji Milošević, te je dodao kako je jako zainteresovan da se bavim pravnom naukom.

– Eto, voleo bih da iskoristim priliku da podelim nešto. Pravo je moja velika ljubav, konkretno međunarodno javno pravo. Imajući to u vidu, postoje problemi sa kojima se suočavamo i kao društvo i kao zemlja i ja se nadam da će biti prilike da donesemo što je moguće bolje rešenje. – izjavio je Milošević.

Marko Milošević je takođe rekao kako je dosta bilo bezvlašća u Srbiji i kako će njegov ulazak u politiku označiti početak zavođenja reda i prava, te dodao:

– Moj deda je znao kako se vodi država. Čvrsta ruka sve rešava. U njegovo vreme nije bilo pljačkaške tranzicije, nije bilo podaništva strancima, nije bilo ovoliko izdajnika, kao danas. Zato ga narod voli i dan danas. – zaključio je Milošević.