PODELI

Lider SSP Dragan Đilas odgovorio je na oštru prozivku DJB.

DJB je na Twitter-u postavio objavu u kojoj kritikuje Đilasovo mešanje u ustrojstvo Narodne stranke Vuka Jeremića.

DJB je napisao sledeće:

„Ako je Đilas zaista uveren u rast rejtinga Miroslava Aleksića kao ova neprofesionalna voditeljka i njegovi botovi koji su vatreno zainteresovani za njega, zašto ga uvaljuju Narodnoj stranci? Zašto se on ne skloni i pusti Aleksića da stane na čelo njegovog SSP.“

– Nije lepo što me Radulović ovako proziva. Svi u opoziciji znaju koliko sam se borio protiv Vučića, još od kako me je postavio za predsednika Košarkaškog Saveza Srbije. Pa sve do danas. – rekao je Đilas kroz suze.

Đilas je takođe objasnio da bi on rado postavio Aleksića za predsednika SSP ali da jednostavno nije u mogućnosti jer je to mesto obećao Mariniki.

– Ja ne mogu da pogazim svoju reč. Obećao sam Mariniki još pre 5 godina da ću joj prepustiti SSP čim odem u penziju. E sad kad će to biti, videćemo, ali ja uvek čvrsto stojim iza svojih reči. To što Radulović iz DJB traži od mene nije realno a i jako je bezobrazno. Ja nikad nisam urušavao ni jednu opozicionu stranku. Ok, sem DS. Ok, malo sam se petljao i u NS. Ali to je sve bilo iz dobrih namera da srušimo Vučića jakim liderima. I evo kako mi se zahvaljuje nezahvalna opozicija. – zaključio je Đilas kroz suze jecajući.