PODELI

 

U subotu, 24. juna sa početkom u 18 sati u Beogradu i još devet gradova širom Srbije u organizaciji dela opozicije biće održan osmi po redu protest „Srbija protiv nasilja“.

Budući da su u više navrata organizatori protesta upozoravali da će neispunjavanje njihovih zahteva prirodno dovesti do radikalizacije protesta, oni su za ovu subotu najavili blokadu auto-puta i velikih saobraćajnica.

Na ovu najavu vlast je munjevito i radikalno odgovorila.

Naime, kako smo uspeli da saznamo, Vlada Srbije je po hitnom postupku odobrila interventni uvoz komaraca. Nismo uspeli da otkrijemo iz koje zemlje će oni biti uveženi, niti koliko će to koštati građane Srbije, ali smo nekako došli do podatka o broju komaraca koji treba da stigne u prvoj turi.

Reč je o fascinantnoj cifri. U Srbiju do petka uveče treba da stigne 1 753 468 ljutih komaraca.

Кako je planirano, ove subote svi oni će biti pušteni isključivo u Beogradu, ne bi li se protest ugušio na samom njegovom izvoru. Takođe, pre slanja na učesnike protesta, prema planu, oni će dodatno biti razdraživani – puštaće im se naizmenično programi Hepi i Pink televizije.

Veruje se da će zbog uticaja ovih opasnih frekvencija, komarci na keca razjuriti protestante i blokatore, te da dodatne ture neće biti potrebno uvoziti.