PODELI

Španski teniser Rafael Nadal je u nedelju osvojio 14. titulu na Rolan Garosu, pošto je u finalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 6:3, 6:3, 6:0.Međutim, osvajanje 22. pehara na najvećim turnirima nije glavni razlog zbog kojeg se „Bik s Majorke“ već danima nalazi na naslovnim stranama svih svetskih magazina.

 

Razlog su ozbiljne sumnje nemačkog eksperta Frica Zergela da je Rafa do ovog poduhvata dospeo uz pomoć nedozvoljenih sredstava. Ugledni nemački doktor već duže vreme sumnja da se Nadal dopinguje, a način na koji je stigao do titule na Rolan Garosu pobudio je sumnju i kod brojnih ljubitelja tenisa.

 

Na pitanje mnogih kako je moguće da čovek koji pred meč tvrdi da ne može da stoji na nogama od bolova, kasnije leti po terenu, igra kao u najboljim danima i ne pokazuje da ima bilo kakve poteškoće prilikom kretanja, Nadal je dao dosta nemušt odgovor.

 

Naime, kako bi prekinuo špekulacije o svom dopingu, on je priznao da je primio, direktno u bolno stopalo,injekciju sa pulsirajućom radiofrekvencijom (5G). Međutim, to je samo deo istine. Uz tu, on je istovremeno primio još jednu, daleko moćniju injekciju.

 

Druga injekcija koju je Nadal primio, kako smo uspeli da saznamo, zasniva se na DNK tehnologiji i ona omogućava samoregeneraciju oštećenih tkiva. Ne zna se tačno ko ju je proizveo, istina postoje određena nagađanja, ali se pouzdano zna da ju je nemoguće otkriti na postojećim doping testovima.

 

Međutim, korišćenje ove revolucionarne injekcije ima svoju cenu. I ona, po svemu sudeći, uopšte nije mala. Blag nagoveštaj da se nešto čudno dešava sa Nadalom, gledaocima finalnog meča je bilo njegovo insistiranje da za vreme pauze između gemova ostane na suncu, umesto da se skloni u hladovinu.

 

Pravi šok je usledio nakon poslednjeg odigranog poena u finalu. Preplavljen emocijama, Rafal Nadal se samo na sekund opustio i na videlo je izašla tajna njegove injekcije. Iz njegovog šorca sevnuo je pravi pravcati gušterski rep!

 

Injekcija mu je izlečila stopalo, ali mu je zbog nje izrastao gušterski rep. Mada, ko zna zašto je to dobro. Možda ćeRafael Nadal zbog njega imati još bolju aerodinamiku kretanja po terenu…