PODELI

Dešavanja proriče poznati vidovnjak Aleksandar Gligorić:

3. april 2022. godina. Vreme-20:30

Sve televizije u zemlji i regionu. Vučić izlazi za govornicu montiranu u centrali SNS-a. Aplauz. Frenetično. Neki vrište. Jedan je pao na leđa poput umiruće bubašvabe.

Žuta kapljica sedimentirane mokraće skliznula je niz unutrašnju stranu ministarkine butkice. Nema dileme. Pobeda. Vođa umiruje do zadnjeg evra lojalne sluge i slugološkinje. Par uvodnih reči a zatim rezultati na osnovu relevantnog procenta obrađenih glasova:

SNS…..51%
Aleksandar Vučić… 87%

Pobeda u skoro svim opštinama sem u opštinama Vračar i Tutin. Marinika sedi u Đilasovoj kancelariji, uči odavno napisanu najavu protesta. Boško Obradović je srećan. Osvojio je više glasova od Marinike. Sprema se koalicija sa nepobedivim. Mesto ministra unutrašnjih poslova čeka.

Miloš Jovanović javlja princu Кarađorđeviću da opet nije prešao cenzus. Gliga, sveže okupan, sa hidrirajućom kremom na čelu i podočnjacima, leži negde na Кonjarniku i zaspiva. Vozač dolazi u 6:20. Još jedan snimajući dan. Jazavičar je ispružio situ stomačinu po tepihu. Mašta o ženki bigla iz susedstva. Putin sa osmehom Monalize. Preminuo je Džozef Bajden.