PODELI

Na neformalnoj večeri posle dodele plaketa, Matija Bećković i Aleksandar Vučić vodili su razgovor o predstojećim izborima. Naš izvor sa lica mesta prenosi detalje.

-Matija se dosta viđa sa Vučićem zbog posla. Zbog toga su i postali prijatelji na neki način – prenosi naš sagovornik i nastavlja:

–Sedeli su za istim stolom, pričali. I onda ga je Vučić pitao: A da ja tebe nešto pitam, Matija! Za koga ćeš da glasaš, je li? Nećeš valjda za Đikija hahaha

Matija se samo nasmejao i odveo razgovor u drugom pravcu. Posle večeri na rastanku, Matija mu je rekao kako će on bez sumnje glasati za Vučića ali uz uslov! I Aleksandar mu je rekao da kaže slobodno, da će gledati da ga ispuni.

Matija mu je rekao – Ej, samo da ne sazna Olja, molim te! Ne mogu da podnesem da me proziva posle, ti znaš kakva je ona, samo je novac zanima. Ne haje ona odavno za prijateljstva moj Alek! –

Vučić mu je rekao da što se njega tiče može slobodno da računa na njegovu diskreciju. Ne otkrivajte mi identitet ! – završio je naš sagovornik koji je želeo ostati anoniman.