PODELI

Anonimni član Levijatana uspeo je da učini neverovatan herojski podvig. Naime, on je bez ikakve zaštitne opreme snagom tela srušio stari bunar da bi spasao kuce koje su se nalazile na dnu; dok su padale cigle munjevito se spustio unutra i zaustavio na samo pola metra iznad štenadi dok nije prestalo urušavanje.

U pozi zvezde Patrika sačekao je da se bunar kompletno uruši i padne na njegova leđa. Kaže, nije mu bilo teško. Snagu su mu davale kuce koje su ga gledale znajući da su bezbedne ispod njegovog stomaka. Ono što se sledeće dogodilo po izjavama očevidaca, prevazilazi granice superherojstva.

Neozleđen je izašao iz bunara držeći kuce u rukama koje je predao zbunjenim vatrogascima. Ekipa Hitne pomoći je htela da priđe ali je anonimni junak podigavši pesnicu uzleteo sa zemlje i odleteo u pravcu Dorćola.

Iz udruženja Levijatan su nam potvrdili da to nije jedini takav super heroj u njihovim redovima. Postoje mnogi drugi koji imaju slične moći. Nedavno je jedan član uspeo da zaustavi avion koji je sletao na aerodrom Nikola Tesla i to samo uz pomoć elektriciteta sa svoje ćelave glave.

Oni su naravno skromni i ne žele da idu u javnost sa tim pričama nego će ukoliko otadžbina bude pozvala jednog dana, dogodine biti u Prizrenu!