PODELI

Američki dečji kablovki kanal Nickelodeon ponudio je Vuku Jeremiću i Bori Novakoviću da u novoj seriji SpongeBob u kojoj će realni ljudi glumiti uloge iz čuvenog crtaća glume glavne uloge – Sunđer Boba i Patrika Zvezde.

Vuk Jeremić je decidno odbio ovu ponudu smatrajući da mu Vučić preko svojih američkih veza smešta ovu ulogu kako bi ga ponizio jer je poznato da ga u srpskoj politici nazivaju Sunđer Bobom. Dok se Bora Novaković još dvoumi.

Bora, naime, smatra da je to odlična prilika da postane poznat, pošto je praktično nepoznat i pored toga što svakodnevno izvodi performanse u Novom Sadu. Jedini problem za Boru predstavlja to što je ponuda za ove uloge stigla u paketu, te ako Jeremić odbije ponudu ona ne važi ni za Boru.

Bora se nada da će ipak uspeti ubediti Vuka da pristane na glavnu ulogu. Međutim, prema našim saznanjima, Bora ima pakleni plan. Naime, on planira da kad ode u Ameriku i ostvari se u ulozi Patrika, više se ne vraća u Srbiju i tako ostavi Vuka na cedilu jer pored Vuka Narodnu stranku čini Bora i još par marginalnih likova.