PODELI

Udruženje nemačkih žena koje su tokom Drugog svetskog rata silovali zli Rusi uputilo je oštar protest Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije.

U protestnom pismu se navodi da su mnoge nemačke žene pretrpele nasilje tokom Drugog svetskog rata od strane Rusa samo zato što su pripadale Nacionalsocijalističkoj partiji, te da je nedopustivo da Rusi u 21. veku ponovo siluju žene.

Udruženje navodi da će izvršiti pritisak na Brisel da se Srbiji uvedu sankcije ukoliko Branislav Lečić i Mika Aleksić ne budu deportovani u Rusiju u roku od 24 časa.

– Ubeđeni smo da je Srbiji mesto u EU jer je EU pravi Rajh na zemlji i Vi kao stari evropski narod imate prava da uživate u našem Rajhu. Ipak, nedopustivo je da primitivni Sloveni, čija se prezimena završavaju na „ič“ siluju žene po Srbiji. Primitivne Slovene treba proterati u Rusland, odakle su došli tokom Drugog svetskog rata. – navodi se u ovom pismu.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je pokušalo da objasni ovom udruženju da su Srbi zapravo većinom slovenskog porekla i da je nemoguće da građane Srbije deportuju u Rusiju iz bilo kog razloga, a pogotovo zato što im se prezimena završavaju na „ić“ jer bi u tom slučaju morali da deportuju 90% Srbije.

Na ovaj dopis Ministarstva iz udruženja silovanih Nemica WW2 stigao je kratak odgovor, koji prenosimo u celosti:

„Onda je situacija u Srbiji mnogo gora nego što smo mislili!“