PODELI

Aleksandar Šapić se u poslednje vreme retko viđa u javnosti. Zbog toga smo rešili da ga pozovemo i saznamo čime se trenutno bavi i kakvi su mu planovi.

Zicer: Halo? Šapiću Vi ste? 
Šapić: Ko je to?

Zicer: Zicer ovde. Da li imate vremena za par pitanja? 
Šapić: Aaaa vi ste. Pa malo žurim ali kažite?

Zicer: Hvala vam na izdvojenom vremenu, nećemo vas previše zadržavati. Možete li nam reći čime se trenutno bavite? 
Šapić: Jako sam zauzet administrativnim poslovima u svojoj opštini. Radimo na rebalansu budžeta i preusmeravamo novac na novi projekt. Uprkos koroni završili smo godinu sa suficitom u budžetu zahvaljujući pre svega mudroj politici mene i mojih saradnika ali i strpljenju i razumevanju građana Novog Beograda.

Zicer: O kakvom projektu je reč? 
Šapić: Izgradiću najveći bazen na svetu.

Zicer:… Stvarno?
Šapić: Da, naravno. Trenutno sam u pregovorima sa investitorima oko pregrađivanja Save, tako ćemo dobiti bazen.

Zicer: Zašto baš bazen?
Šapić: Zašto da ne? Beograd je grad na ušću dveju reka koji se ubrzano razvija i postaje moderna evropska prestonica kulture i zabave koja privlači turiste. Gde će se oni kupati?Neće sigurno da skaču u Dunav. Zamislite samo koliko će to biti korisno. Sam sam osmislio ceo projekat i ponosim se njime.

Zicer: Možete nam nešto više reći? 
Šapić: Bazen će se prostirati na preko 10 hektara, biće dubok oko 50 m a dugačak preko 2 km čime ćemo oboriti rekord Čilea. Imaće kafiće, veliki akva park, podvodni akvarijum, a moći će i da se koristi za trening vaterpolista i plivača. Kad bude završen koristiće se za takmičenja. Uskoro ćete i vi kao i javnost biti upoznata sa detaljima. Mogu vam reći da maketa prelepo izgleda! A sada izvinite, upravo mi zvoni druga linija, zove me poslovni partner!

Zicer: Doviđenja! 
Šapić: Ćao ćao!