PODELI

Nakon stajanja u redu Dragan Đilas je konačno stigao na red za vakcinaciju. Iz izvora bliskih Draganu saznali smo da je primio Sputnjik 5 rusku vakcinu ali da nije zadovoljan.

–Kada je stigao kući bilo je sve u redu. Sutradan smo imali radni sastanak sa inostranim partnerima iz Amerike. Dragan je insistirao da odemo u hotel Moskva. Razgovor je tekao normalno a onda je Dragan ničim izazvan dreknuo хорошо! Bilo nam je malo neprijatno ali ja sam sve okrenuo na šalu. Na kraju sastanka smo ustali da se pozdravimo i Dragan je počeo da se znoji. Konobar je proverio temperaturu ali sve je bilo u redu. I tada je opet dreknuo До свидания и спасибо! To ih je stvarno uvredilo i dogovor je otpao. – rekao je naš izvor.

– Dragan je požurio u WC a i ja za njim. Tu mi je rekao da se ne oseća dobro: Rusi su zli ko zna šta su mi uvalili ! Privatni lekar ga uverava da je sve u redu ali za svaki slučaj je rekao da se do kontrole kloni ruskog jezika pa će na dalje videti kako se situacija odvija. – objasnio je naš izvor.