PODELI

Ana je prelomila. U ekskluzivnoj ispovesti za Zicer Ana Brnabić je po prvi put „otvorila dušu“ i rekla da je sve vreme glumila gej premijerku jer je to Zapad tražio od Srbije.

– Osećala sam se dužnom da se žrtvujem za svoju zemlju. U to vreme to sam smatrala ispravnom odlukom. – započinje svoju tužnu ispovest za Zicer Ana.

– Moja partnerka je ustvari moja dobra drugarica koja je pristala da mi pomogne u imidžu gej premijerke za javnost. U privatnom životu sve je to daleko od istine. – objašnjava premijerka.

– Imam dečka, da. Ne želim za sada da otkrivam njegov identitet ali imam njegovu apsolutnu podršku u svemu. – priča Ana sa osmehom i dodaje:

– Ja sam strejt i ne mogu više to da krijem niti želim! Dosta mi je svega! Želim da živim normalno, da se oblačim kao žena, što i jesam! Muka mi je od odela, pantalona i dvostrukog života. Volim kao i svaka žena da budem našminkana, doterana, da imam frizuru. Najviše volim duge haljine i klasičnu, strukiranu garderobu koja prati liniju tela. Jedva čekam da pustim kosu! – objašnjava Brnabić.


Na pitanje šta je najviše pogađa, Ana kaže da je to podsmeh zbog njenog muškobanjastog imidža gej premijerke.

– Ja sam na to pristala ali nisam ni slutila dokle će to otići. Pobogu, upoređuju me sa Markom Pantelićem! Možete li Vi da zamislite kako bih se ja ili bilo koja strejt žena osećala da to čuje?! E pa dosta mi je!  – završila je Ana svoju emotivnu ispovest za Zicer vidno uzbuđena.