PODELI

Neobičan slučaj desio se ovih dana na jednom udaljenom vojvođanskom salašu. Kada je svingerska žurka prekinuta dolaskom policije, gosti su mislili da su uniformisani policajci striperi koji su trebali da budu poslastica večeri.

Šest parova je otkriveno kako krše mere zabrane okupljanja na tajnoj svingerskoj žurci na salašu koji je udaljen oko 20 km od najbližeg naseljenog mesta. Policija je odgovorila na anonimni poziv NN lica koje je tvrdilo da je pri prolazu kolima primetilo da se na salašu događa nešto neuobičajno. Kada su policajci stupili u kuću, zatekli su mesto okićeno svećnjacima, crvenim osvetljenjem i porno video sadržajima na televizoru.

“Na trenutak su svi zastali a onda skočili ushićeno i krenuli da navijaju”, priča jedan od policajaca koji je bio na licu mesta. “Aplaudirali su i bili su vrlo radosni što nas vide. Tada smo shvatili da misle kako smo striperi koji su došli da *začine* celu žurku”.

Jedna od žena koja je bila među prisutnima prišla je naga jednom od policajaca i počela da mu priča lascivne stvari. Ubrzo su svi privedeni na dalje ispitivanje. Kažu u policijskoj stanici kako su okupljeni bili veseli šaleći se na sopstveni račun povodom cele situacije.

Nakon saslušanja kod istražnog sudije, dobili su da plate finansijsku kaznu zbog kršenja mera masovnog okupljanja u zatvorenom prostoru.