PODELI

Za vikend u Americi uhapšen je farmaceut koji je uništio više od 500 doza vakcine Moderna protiv korona virusa. Bio je zaposlen u bolnici u Viskonsinu, u medicinskom centru „Aurora“ u Graftonu, severno od Milvokija, prenosi NBC.

On je tokom noći izvadio iz frižidera 57 bočica sa vakcinom kompanije Moderna, od kojih svaka sadrži oko deset doza. Međutim, u sredu je saopšteno da je priznao da je vakcine namerno sklonio iz frižidera u kojem su se čuvale na temperaturi između 2 i 7 stepeni Celzijusa. Vakcina kompanije Moderna je upotrebljiva 12 sati nakon otvaranja.

Nakon što su u bolnici dali preko 50 doza vakcina koje su bile izvađene iz frižidera, saznali su da su neke doze bile već dva puta odmrzavane. Ljudi koji su primili ovu neefikasnu vakcinu biće naknadno obavešteni. Šteta koju je tom prilikom počinio procenjuje se između 8000 i 11.000 dolara.

Na sajtu WIKILEAKS-a u depeši oznake 207-134698QPR piše da u Americi postoji tajna organizacija predvođena mahom Srbima patriotama. Cilj ove organizacije je borba protiv Novog svetskog poretka, u prvom redu protiv čipovanja i kontrole ljudi. U depešama se dalje navodi da su čelnici te grupe infiltrirali svoje ljude širom sveta i da imaju znatan uticaj na društvenim mrežama. Grupa se finansira mahom donacijama privatnih dobrotvora ali i nekih političara koji su na vlasti u Srbiji od 2000. godine. Na spisku donatora su i neke javne ličnosti a i pripadnici Masonske lože u Beogradu. Farmaceut u bolnici je bio njihov čovek na zadatku a sumnja se da ih ima više i da su svi ubačeni na pozicije koje omogućavaju pristup poverljivim podacima i vakcinama.