PODELI

Nakon spornog tvita Sergeja Trifunovića koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama Sergej kategorički tvrdi: ” Pa šta ako nije iz Prijedora nego iz Travnika i šta ako ne radi kao sutkinja kad se zna da su Srbi sve živo silovali po Bosni! To sam lično čuo od jedne devojke koja radi u Prvom osnovnom sudu u Beogradu čiji identitet sam i skrivao gospodo! “, te nastavlja:

“U redu, portir se ne zove Momčilo nego Miroslav i ne radi kao portir nego je prvi komšija, ali to ne menja činjenicu da je u ovoj mračnoj Srbiji, koja je potonula u fašizam i etnofiletizam ta devojka iz suda jedina pokazala razumevanje za niz mojih saobraćajnih udesa po Beogradu gde uopšte nisam imao nameru nikoga da gazim nego sam samo žurio kući da nahranim svoju macu Kokišku! Kako bi to mogao i da razume narod koji je počinio tolika zlodela, kako taj i takav narod može da razume kolika je ljubav prema životinjama koju imam? I zbog malo promenjenih podataka sada mene razvlače?

Eto dokaza koliko su Srbi zaboravili šta je prava ljubav i ostavili na nama mladima nimalo lak zadatak da vratimo Srbiju na moderan put, kao što je bila za vreme Tita kada smo mogli svuda po svetu da putujemo sa našim pasošem i zanoćimo u parku na klupi sa cugom i da nas niko ne dira! Pozdrav mojoj budućoj devojci iz suda i živela Jugoslavija! “