PODELI

 

 

Redakcija Zicera ekskluzivno saznaje kako je poslanica Misala Pramenković, inače poznata kao prva žena sa hidžabom u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, doživela napad od strane migranata koji su boravili u Pionirskom parku u blizini Skupštine.

-Zgrožena sam, mediji ne žele da izveštavaju o migrantskom nasilju, hvala vašoj objektivnoj redakciji što imate razumevanja za moj slučaj, jako sam se potresla, ali pijem seditive i polako dolazim k sebi- otpočinje Misala Pramenković, svoju potresnu ispovest.

-Pokvarilo mi se grejanje u autu i ne može da se smanji, kako sam sama vozila od Pazara do Beograda, hidžab me je gušio i bilo mi je vruće, morala sam da ga skinem, jer me je dekoncentrisao u vožnji. Kako mi se išlo u toalet, a i kasnila sam na sednicu, odlučila sam da hidžab ponovo namestim u toaletu- objašnjava poslanica.

Kako kaže Pramenkovićeva, nakon što je parkirala auto i krenula ka ulazu u Skupštinu, grupa migranata, mladića od tridesetak godina istrčala je iz Pionirskog parka i krenula ka njoj.

– Mislila sam da su me prepoznali iz novina i da hoće da mi čestitaju na uspehu, jer sam ipak prva dama koja nosi hidžab u Skupštini Srbije. Međutim, počeli su na arapskom da mi dobacuju nepristojne reči, koje mi je kasnije Moamer Zukurlić preveo i jedan me je udario po zadnjici. Ko zna koliko bi agonija potrajala da nije naišla, ministarka Gordana Čomić i rasterala nasilnike-završava Misala Pramenković svoju ispovest i dodaje kako se ministarki zahvalila na Sandžak televiziji i poručila joj: „Bravo Goco, Srbine“!