PODELI

Sergej Trifunović lider PSG je sinoć posle emisije na N1 završio na respiratoru u KBC. Nakon pola sata u bolnicu je stigao Čedomir Jovanović i od tad ne izlazi iz Sergejeve sobe.

Čeda je veoma zabrinut za Sergeja, i ne odvaja se od njega od kako je ovaj završio na respiratoru, tvrdi medicinsko osoblje KBC.

Prema rečima jedne medicinske sestre koja je želela da ostane anonimna zbog izborne tišine, Čeda je preplakao celu noć nad Sergejom.

– Došao je sinoć odmah nakon što je Sergej priključen na respirator. Bio je unezveren. Potom se raspitivao šta se desilo Sergeju i da li mu je vađena krv. Zatim je seo pored bolničkog kreveta i plakao. Kroz suze je naricao i proklinjao dan kada su obojica išli kod Željka Mitrovića na žurku. – objašnjava sestra.

– Ili smo brate Serž popili obojica koronu ili nam je neko sipao nešto u drogu. – rekao je Čeda kroz suze, objašnjava medicinska sestra.

Čeda je insistirao da medicinsko osoblje pod hitno izvadi krv Sergeju i da proveri “kakvu hemikaliju ima u krvi”, jer kao je rekao i njegov život je u pitanju pošto imaju istog dobavljača.