PODELI

Specijalno za Zicer vremenski putnik Zoran Zozonović donosi nam vesti iz budućnosti.

Godina 2104.

U Beogradu je prekinuta tradicionalna Gej litija

Zozonović objašnjava da je Gej parada vremenom prerasla u crkvenu litiju jer su se mnogi teolozi, kaluđeri i verni narod pridružili Gej paradi.  Naime, po starom srpskom običaju svaka novotarija vremenom postane tradicija i običaj. Tako je i Gej parada kao jedina ozbiljno organizovana manifestacija postala na kraju srpska nacionalna institucija. Pošto su se pravi srpski gejevi postepeno iselili iz Srbije, Gej paradu su na kraju preuzimali obični ljudi iz naroda. Čak i kad je EU kao država propala i kada su prestale da stižu donacije za Gej paradu, nekako se već odomaćilo da se u septembru Beogradom paradira. Ipak, ta parada još od davne 2019. kada je prvi put na Gej paradi nošena ikona, prerasla je u svojevrsnu litiju.

Na žalost ova Gej parada 2104. je nasilno prekinuta od strane ruskih migaranata koji su se u poslednje vreme masovno naselili u Srbiju. Ruski migranti muslimanske i pravoslavne veroispovesti su prekinuli ovu Gej litiju i pretukli pojedine učesnike jer smatraju da je nošenje krstova i ikona ne Gej paradi bogohuljenje.

Vlada Srbije je oštro protestovala povodom ovog nemilog incidenta.

 Amiši u Americi ukinuli Linkolna

Američki Amiši, sekta sa dugom tradicijom od nekoliko vekova po tvrdnji vremenskog putnika Zozonovića je nakon drugog Trampovog mandata počela naglo da napreduje i vremenom je preuzela gotovo celu Ameriku.

Američki Amiši koji drže većinu u kongresu posle nekoliko decenija borbe su najzad uspeli da izglasaju zakon po kome se dosadašnji otac nacije Linkoln ukida kao otac nacije jer je bio mason i za oca nacije se proglašava Donald Tramp.

Amiši su ujedno doneli dekret kojim se Tramp proglašava svetim čovekom, kao i klauzulu u zakonu kojom se zahteva da sve religije koje obitavaju na prostoru Amerike moraju da prihvate Trampa kao sveca.

Ruski muslimani i pravoslavci koji žive u Americi su se pobunili protiv ovog novog zakona i odbili da prihvate Trampa za sveca te je u pojedinim regijama nastao metež i nemir koji je Amiška verska policija odlučno suzbila uz neznatne žrtve od svega pola miliona poginulih.

 

Prvi kontakt sa vanzemaljcima

Na rubu sunčevog sistema ostvaren je prvi kontakt sa vanzemaljcima. Naime, ruska mafija koja posluje na Plutonu, gde su zakoni dosta flesibilni i omogućavaju robovski sistem susrela se sa vanzemaljcima.

Prvi susret sa vanzemaljcima nije prošao baš najbolje. Ruska mafija je iz predostrožnosti pobila svih 15 vanzemaljaca koji su činili posadu njihovog svemirskog broda, ali kako tvrde mediji pre toga je uspostavljen kontakt i poslata poruka mira.

– Vanzemaljci su očigledno neke mlakonje. Nemaju oružje i prilično su smotani. Nije ih bilo teško pobiti jer su naseli na našu priču o miru. – Izjavio je za RT Boris the Beast, lider jednog ogranka ruske mafije na Plutonu.