PODELI

Nikola Đuričko se preselio u Ameriku. Anđelina Džoli je dala garanciju za njega dok ne dobije zelenu kartu i državljanstvo.

Kako je već imao brojna i uspešna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Andželinom Džoli na njenom filmu “U zemlji krvi i meda”, veruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti. Čim se s porodicom smestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg veruje da će mu karijeru voditi u pravom smeru.

Anđelina nije mogla da usvoji Đurička jer je punoletan, ali je zato usvojila njegovu decu, pa je preko njih i Đuričko dobio mogućnost iseljenja u Ameriku.

– To je bio jedini način. Deca će biti sa nama, ali će povremeno biti i kod Anđeline zbog procedure. Uglavnom, sad je sve sređeno i za najmanje dve, do dve i po godine bićemo državljani Amerike. – rekao je Đuričko za Zicer.

Agent koga je Đuričko angažovao da mu nađe uloge u holivudskim filmovima, kaže da će to ići sad malo teže, jer ima dosta Ukrajinaca koji glume lude Ruse, a tu je i neizostavni Rade Šerbedžija, koji se proslavio po ulogama ludih ruskih diktatora. Ipak, agent ne gubi nadu, jer će, ako ništa drugo, Anđelina uskoro snimati novi film o srpskim zločinima nad nevinim mudžahedinima koji su kao migranti bežeći sa Bliskog istoka  stradali u Bosni i Hercegovini tokom ratova ’90.