PODELI

Кako Zicer saznaje iz dobro neobaveštenih izvora, Milutin Jeličić Jutka na spisak svojih bestijalnosti može da doda i seksualno uznemiravanje velikog glumca mlađe generacije, Gorana Jevtića.

Jeličić, bliskim prijateljima i kumu Brus Liju poznatiji kao Jut Li (o čemu je Zicer nedavno detaljnije pisao), priznao je u intimnoj atmosferi jednog kafanskog objekta, a pod dejstvom alkoholnih derivata šljive, da je polno i na druge načine uznemiravao Jevtića, još dok je ovaj bio na početku svoje glumačke karijere.

Milutin Jeličić Jutka ekskluzivno za ZICER: Poslednji pozdrav od Jut Lija!

Naime, Jeličić, koji je inače pasionirani ljubitelj pozorišne umetnosti, redovno je posećivao predstave u kojima je mlađani glumac igrao, prerušavajući se u Baba Seru, kako ga niko ne bi prepoznao. Potom bi odlazio u toalet pozorišta, praveći se da je tetkica, i u tapkaroškom duhu korisnicima pisoara naplaćivao lažne ulaznice po deset dinara nižoj ceni od zvanične, zbog čega niko nije posumnjao da je reč o prevari. Sumnja se da je na ovaj način, tokom više godina, Jutka oštetio državu za više od tri hiljade dinara, dok je šteta koju je naneo ugledu pozorišnog toaleta, nemerljiva.

Opčinjen Jevtićevim lepršavim bravurama i izražajnim plavim očima, Jutka je u pozorišnom toaletu postavljao svoj Ajfon 8 iznad pisoara, vešto sakriven iza hrpe toalet-papira, kako bi snimio „objekat“ svoje bolesne fiksacije tokom oslobađanja urinarne tečnosti.

Ovaj perverzni i bolesni atak na glumčevu privatnost, nastavio bi se ko zna koliko dugo da Jutka, prema sopstvenom priznanju, jedne noći, uzbuđeno pregledajući snimak iz toaleta, nije primetio da Jevtić mokri sedeći. Užasnut ovim saznanjem, Jutka je prestao da odlazi na predstave i njegova opsesija prema našem velikom glumcu je prestala.