PODELI

Sportski novinar i TV voditelj Dejan Anđus u najnovijoj kolumni otkriva kako je u prethodnom životu bio rođeni brat Aleksandru Vučiću!

Živeli smo skromno, ali smo sve delili.

Hipnotičkom regresijom Dejan Anđus je vraćen u prethodni život. Detaljno opisujući svoj prethodni život izneo je niz zanimljivih podataka o svojoj duhovnoj srodnosti sa Aleksandrom Vučićem.

– Živeli smo u Engleskoj. U maloj trošnoj kući, radničkog naselja, predgrađa Londona. Početak dvadesetog veka. Jutra maglovita i sumorna. Moj brat, sadašnji predsednik Srbije i ja smo išli na posao u obližnju fabriku. Bili smo deca. On nepunih šest godina, a ja devet. – piše Anđus u svojoj novoj kolumni.

– Šta još da napišem? Težak je to bio život, gotovo kao u zatvoru. Oskudan. Nije se imalo za hleba, za lekove majci. Nosili smo poderanu garderobu. Ali tako smo se srodili u toj muci, ja i moj brat, sadašnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da tu vezu i sad živo osećam. – piše Anđus.

– Šta još da vam pišem? U zatvoru sam doživeo katarzu. Shvatio sam da moja veza sa Vučićem mora da ima korene u prethodnom životu. Zato sam se podvrgao hipnotičkoj regresiji. Na moje iznaneđanje, sve se poklopilo.- piše Anđus.

– Šta još ja to da napišem? Smešno. Dvadeset pet godina, do prošlog jula, prijatelj predsednika Republike. Bilo je i perioda svakodnevno-celodnevnog druženja i milijarde tema o svemu, svačemu, svakom. Uvek sam znao da smo nekako bliski, srodni, ali ko je mogao očekivati da smo nekada bili rođena braća. A braća, priznaćete, moraju da se poštuju i vole. – zaključuje Anđus u svojoj najnovijoj kolumni.