PODELI

Kako nezvanično saznajemo od eminentnog srpskog naučnika i stručnjaka za GMO i ostale paranormalne pojave, Nikole Aleksića, Ani Brnabić su Amerikanci ugradili čip u glavu.

– Prema mojim saznanjima, koja su relevantna jer potiču iz proverenih izvora, Amerikanci su ugradili čip u glavu premijerki Srbije Ani Brnabić. – izjavio je predsednik Ekološkog pokreta Novog Sada, Nikola Aleksić.

Aleksić je objasnio da Amerikanci nameravaju da potpuno preuzmu kontrolu nad Srbijom i da su već čipovali nekoliko visokih državnih funkcionera čija imena za sad ne želi da otkriva.

– Uskoro će svima biti jasno da ljudi koji rukovode našom državom nemaju svoj mozak. Kada ovo kažem ne mislim u prenesenom značenju, nego doslovno nemaju svoj mozak. Pogledajte samo taj robotizovani izraz lica naše tj. njihove premijerke Ane. – rekao je Nikola.

– Amerikanci širom sveta ugrađuju čipove državnim funkcionerima, te preko tih čipova kontrolišu svetske političare. Čipovani političari su kao čipovane krave. Oni nemaju svoju volju i govore i rade onako kako im preko čipa stigne direktiva. Direktno iz Pentagona kontrolišu te čipovane političare, tako da oni širom sveta sprovode političku volju američke satanske diktature. – zaključio je Nikola Aleksić.