PODELI

Poznati srpski pop pevač, Željko Samardžić je ubeđen da je u prošlom životu bio lično američki general Robert E. Lee. Stoga je zatražio američko državljanstvo.

– Hipnotičkom regresijom sam se vraćao u prethodni život i saznao sam da sam predvodio veliku vojsku u američkom građanskom ratu ali da smo izgubili od onih pedera sa Severa.- rekao je Samardžić.

– Ja sam u duši južnjak. To sam oduvek znao. Kad god sam gledao seriju „Sever-Jug“ uvek sam navijao za Jug. – kaže Željko.

– Ovi što sad vladaju Amerikom, to su truli bogataški lihvari i zelenaši sa Severe. Jug je imao dušu. Da je Jug pobedio, Amerika bi bila raj na zemlji, a i zemlja bi bila raj. – tvrdi Samardžić.

Željku Samardžiću je odbijen zahtev za američko državljanstvo, a kako poznati srpski pop pevač smatra, to je stoga što je oštro kritikovao levičare.

– Jeste, kritikovao sam ih. Prošlog leta su hteli da poruše moj spomenik, tj.  spomenik generala Roberta Lija. To je ta levičarska Amerika koja ništa ne ceni, pa ni velikog generala, kakav sam bio u prošlom životu! – zaključuje Željko Samardžić.