PODELI

Čuvena proročica Milijana sa Sajlova, krunisana proročica među prorocima, otkriva kakva će strašna sudbina zadesiti Evropsku uniju kada primi u svoje članstvo Srbiju.

 

– Bog ne želi da Srbija bude u zajednici tih grešnih naroda. I srpski narod je grešan ali je i pokajnički narod. Evropa se odavno udaljila od boga i sada je to jedan Vavilon raznih naroda i kultura, bez ikakvog morala, cilja i pravca. – objašnjava Milijana.

– Glavni bog Evrope je novac. U Americi, koja važi za zemlju gde se novac najviše poštuje, je više pobožnih ljudi nego u Evropi i zato bog čuva Ameriku. Evropu niko ne čuva. Evropa bi svakako propala ali će se njen kraj ubrzati ulaskom Srbije u tu zajednicu, jer to nije po božijoj volji. – dodaje Milijana.

– Dve godine nakon ulaska Srbije u EU, taj veliki balon od lažne države će pući. Izbiće potom takvi neredi po Evropi da će samo protuve, lopovi i budale hteti tamo da žive. – tvrdi Milijana.

– Evropa će posle opet biti podeljena između Amerike i Rusije, kao posle Drugog svetskog rata, jer će samo ove velike i jake države moći ponovo da uspostave red na evropskoj zemlji. – zaključuje Milijana.