PODELI

Najnoviji naučni dokazi ukazuju da su dinosaurusi zapravo bili ogromne ptice sa perjem kao i današnje ptice te da su većina savremenih ptica zapravo direktni potomci dinosaurusa.

Čuveni srpski naučnik Jovan Deretić otkriva za Zicer da je ovim njegova teorija o Srbima kao prvim praljudima i kolonizatorima ove planete sasvim tačna.

– Srbi su došli sa Sirijusa B, gde se i danas nalazi visokorazvijena drevna srpska civilizacija. Ovu planetu su naselili i kolonizovali kao i mnoge druge i doneli sa sobom razne životinje i biljke sa svoje prvobinte planete. -objašnjava Deretić.

– Nikakvi dinosaurusi nisu postojali u prošlosti to je izmišljotina anglosaksonskih masona koji žele evoluciju da nametnu kao novi oblik religije. Ti tzv. dinosaurusi su zapravo bili obične tovne genetski modifikovane kokoške koje su Srbi koristili za prehranu. Jer što bi hranili 1000 kokošaka kada mogu da hrane jednu od 200 tona. – dodaje Deretić.

 

– Sve detalje o drevnim Srbima, o kolonizaciji ove planete, o propasti naše civilizacije zbog nesloge, i o kokoškama mutantima, možete pročitati u mojoj novoj knjizi “Od Srba do ameba i obratno”, gde se možete detaljno upoznati zašto su ove genetski modifikovane svemirske kokoške tako brzo mutirale na zemlji i postale tako sitne kao što su danas. – zaključio je Deretić.