PODELI

Udruženje šofera Srbije prikuplja dokaze za jednu sveobuhvatnu tužbu protiv organizatora gej parade zbog štete koju nevreme gotovo redovno ili tokom parade ili nakon parade uzrokuje na njihovim vozilima.

Stojan Novaković ispred udruženja šofera za Zicer tvrdi da je neosporno dokazano da svaki put kada gejevi naprave paradu Bog pošalje nevreme.

– Mi ne možemo da tužimo Boga jer on nije ni fizičko ni pravno lice, na kraju ovo je njegov svet i može mu se da radi šta hoće. Ipak, tužićemo pedere jer zbog njih svake godine Bog šalje te neke opomene u vidu nevremena i poplava i drugih čudesa i na kraju stradaju naši automobili i druga prevozna sredstva. To je baš ovako pederski od gejeva, oni znaju da se njima ništa neće desiti jer ih štiti policija, a kad udari nevreme oni se razbeže. – rekao je Stojan Novaković.

– Zašto mi da plaćamo tuđe grehe? To što gejevi imaju sa Bogom neka oni sami rešavaju, zašto nas uvlače u ovu situaciju?  Jadni smo mi Srbi večito između dve vatre, ako uradiš jedno bombardovaće te zapad, ako uradiš drugo bombardovaće te Bog. E pa dosta nam je svega više! – izjavila je Mara Janković, dugogodišnji taksista iz Borče, čija su tri automobila stradala protekle tri gej parade.