PODELI

Šta povezuje Aju Jung, Maju Gojković i bivšeg ministra kulture Tasovca?

Povezuje ih bavljenje okultnom naukoma KABALOM!

Kao predsedavajuća u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Maja Gojković je došla do kraja svojih psihofizičkih mogućnosti. Svakodnevni stres i maltretiranje od strane opozicionih poslanika ostavili su posledice na zdravlje Maje Gojković. Rešena da se izvuče iz gliba u koji je dospela, Maja je organizovala zaveru za smenu trenutnog ministra Kulture kako bi sama došla na njegovo mesto. U tajnoj zavereničkoj ekipi učestvuju i bivši ministar Tasovac, inače dugogodišnji dobar prijatelj Maje Gojković, kao i njihova zajednička prijateljica Aja Jung direktorka Beogradskog festivala igre, inače bivša balerina.

Cilj ove zavereničke ekipe je da magijskim kabalističkim ritualima upropaste život sadašnjem ministru Kulture i načine ga nesposobnim za život i rad. Sadašnjeg ministra Kulture Vladana Vukosavljevića bi zamenila Maja Gojković. Naravno, Tasovac i Aja bi imali višestruke koristi od Majinog nameštenja.

Tasovac, Aja i Maja su u prečniku od 2 kilometra oko zgrade ministarstva počeli da izvode kabalističke rituale a obezbeđenje tvrdi da ih skoro svake noći vidi pre ulazom u zgradu kako se drže za ruke fiksiranim pogledima gledaju u ulaz i nešto mumlaju. Jedno veče u hodniku zgrade u kojoj je sedište ministarstva ispred vrata kabineta ministra je pronađen pentagram i nekoliko zapaljenih sveća.

Da li će Maja uspeti da ispuni svoj davnašnji san i postane gospođa ministarka ili će se morati vratiti porodičnom šusterskom zanatu, ostaje da se vidi.