PODELI

Kako Zicer ekskluzivno saznaje, na tajnoj sednici Vlade Republike Srbije, kojoj su prisustvovali samo najpoverljiviji ministri predsednika Vučića, i predsednik Aleksandar Vučić, skovan je novi dvadesetogodišnji plan za konačno ostvarenje Velike Srbije.

Na prvom mestu, konstatuje se kako raniji pokušaji stvaranja Velike Srbije nisu uspeli jer je moral protivnika bio na visokom nivou. Stoga, dugogodišnji plan Vlade Srbije ide u dva pravca.

Na prvom mestu, nabavljaće se oružje od Rusije, koliko god Srbija bude bila u mogućnosti. Drugi deo plana je značajno složeniji. Kako bi se oslabio moral protivnika, formiraće se specijalni odredi Internet ratnika tzv. hejtera, koji će da kukaju i šire defetizam po celom regionu. Pored toga, hejtovaće sve što ne ide u prilog srpskim interesima, pričaće o staroj Jugoslaviji, Titu i boljim vremenima, a često će se ubacivati i priče ljudi „koji su otišli u inostranstvo i tamo uspeli i nikad se više ne vraćaju“. Ove specijalne Internet ratnike naučiće jezicima na kojima treba da kukaju, a već je zakupljeno nekoliko velikih VPN servera, kako bi se sakrile IP adrese. Pored toga, prema specijalnom planu za Kosovo, Internet odredi Vlade Srbije će širiti kuknjavu kako današnje Kosovo nije ono za šta su se toliki komandanti OVK borili, da je sve propast, da je međunarodna zajednica napravila državu za sebe a ne za Albance, i da se treba što pre seliti u Nemačku, jer je celo Kosovo ozračeno.

Prema planu Vlade Srbije, kuknjava i hejtovanje neće samo uticati da se smanji moral kod onih koji ostanu, nego i da se drastično smanji populacija na tim prostorima, koja će da ode u Nemačku a oni koji ostanu da postanu suicidni. Kako Srbija neće skoro u Evropsku Uniju, ovi trendovi neće imati previše uticaja na građane Srbije. Kad se region dovoljno demorališe i isprazni Internet kuknjavom i hejtom, biće lako osvojiti ga munjevitim vojnim akcijama.