PODELI

 Kako Zicer ekskluzivno saznaje, pravi razlog posete Marine Abramović Srbiji nije nikakvo venčanje na kom ona mora da prisustvuje, već osnivanje nove crkve na našim prostorima – SATANSKE!

IMG_0724-620x465

Već je odavno poznato da je Marina članica satanske crkve u Americi i da učestvuje u bizarnim ritualima te verske sekte, ali saznanje da bi tu organizaciju htela da proširi na ove prostore je izazvalo pravi šok. Dok jedni vrte glavom u neverici i pričaju da nadležni organi to nikada ne bi registrovali, drugi podsećaju da je Marina deo organizovanog i vrlo jakog lobija u Sjedinjenim Američkim Državama. U tom se lobiju pored nje nalaze i brojne muzičke zvezde, glumice i glumci, kao i političari za koje se sumnja ne samo da su satanisti, nego i povezani sa lancem pedofilije u Americi, o kome se poslednjih godina sve otvorenije priča.

abramovic2

Naši pokušaji da potvrdimo ovu informaciju naišli su na zid ćutanja. Čak i naši dobro obavešteni izvori u administraciji, kad su čuli za koga pitamo, samo su odgovarali da neće time da se bave, a i da bi i nama bilo bolje da se manemo Marine, jer je to „velika priča, a mi smo mali“.

Ipak, redakcija Zicera neće posustati i očekujte više u narednim nedeljama, čim budemo saznali nešto više.