PODELI

Dragi Žeks brate, juče smo se dogovorili da ćemo sa belog preći na žuto, a ti danas tako. Da se nisam 100 puta uverio da si običan pajser, još bih mogao pomisliti kako se mogu na tebe osloniti.
Ne znam zašto ti Vučić veruje, ali ti meni ne deluješ pouzdano.
Još od onomad kada smo objavili da nas je porodica trovala slomio sam se i pomislio: „Pa brate, kako to možeš da izjaviš?“

Ti znaš brate Žeks, ili možda ne znaš, da ja volim da budem glup, i da na megdanu rastačem na komade, takve pajsere kao što si ti.
Ako si slučajno zaboravio, ili te zabolela glava pa ne možeš da se setiš o čemu pričam, mogu da ti pošaljem skrinšot sms poruke koju smo poslali na jedan poseban i veoma značajan broj i naravno zajebali se.
Ovde se Mitroviću gradi moderna, savremena, mirna, stabilna i sigurna evropska Srbija, gde takvi kao mi nemaju šta da traže sa svojom kič televizijom.
Jedno mi samo nije jasno, kako misliš da će ova naša literarna akrobacija da pomogne Vučiću da pobedi triglavu hidru, kada nam se smeje svako ko ima makar 80 IQ?

A i ta fora zastrašivanja naroda sa mojim i tvojim drugarom tajkunom Đilasom je već otrcana. Da li nam više iko veruje da sve realne probleme možemo da gurneo pod Đilasov tepih?

Od danas tvoja noćna mora Željko Mitrović zvani Bukagija.