PODELI

SKANDAL, ŠOKANTNO, NEČUVENO, A JOŠ MANJE VIĐENO, samo su neke od uvodnih riječi tekstova koje možemo pročitati na raznim internetskim portalima, koji govore o neviđenom propustu hrvatske predsjednice, koja je na Dan branitelja djeci u dubrovačkom vrtiću poklanjala svoju fotografiju. Maloj djeci uvaljivati svoju potpisanu fotografiju? Pa koji kurac će to klincima? Hoće li glasovati za nju na parlamentarnim izborima 2032. godine? A da, bile su i neke srpske čokolade u pitanju, ali one nisu bitne za ovaj skandal, ili?

Mali Ivan bio je veselo dijete koje je jako voljelo plesati i s tatom otići u kino. Nakon što je pojeo srpsku čokoladu, nije se dogodilo apsolutno ništa. Mali Jovan i dalje je veseo, mnogo voli igranku i kad ga ćale odvede u bioskop.

Хтео би још да пишем овај текст, али сам ето успут јео Jaffu од Црвенке, па не умем више да пишем на хрватском. Јеби га, читамо се доцније, кад прође!

news-bar.hr

2 KOMENTARI

 1. Svaka čast, majstore! Rekao bih ti to i na hrvatskom, al zatvorene su prodavnice pa ne mogu sići kupiti krasovu bajaderu.. ali, stvarno vise mi je pun kurac i politicara i svih bolesnih ljudi! Ostavite nas vise na miru! Zao mi je zbog svega sto je bilo u proslosti, ali zar smo mi krivi, zar su nasa deca kriva za sve sto je bilo između nasa dva naroda.. jebote, i švabe i turci su nas jebali vekovima pa ih ne mrzimo. Znam da vecina u hrvatskoj isto tako i u srbiji misli isto kao ja, i zao mi je sto vise tog zdravorazumskog misljenja nije prisutno u medijima. Al, uvek bilo i bice, manjina koja je agresivnog ponasanja ce kontrolisati vecinu. Zivela hrvatska i srbija!

 2. Vrag natera jednu malu dusu
  da pojede srBsku cokoladu.
  Kad najednom ta stopala mala
  uzicko su kolo zaigrala !
  Iz grudi se lepse, vise,
  srpske pesme zaorise.
  Ispran mozak hrvatskoga ceda
  poce svet drug’cije da gleda.
  Bes gori na tom licu kada vidi sahovnicu.
  Na ustasu s mrznjom gleda- pa ga zato grdi deda.
  Tomsonu ljuto preti s Knindzama ce da se sveti!
  Rimska vera nije cvrsta-sad se krsti sa TRI prsta.
  Gajevicu mrzi, brise- vukovicom sada pise.
  I vec sanja nove snove-hoce Srbom da se zove.
  Kraj ce doci tome jadu kad isk.nja cokoladu.
  Al za dusu nema leka, jadan bit ce on doveka.

  p.s. prepisan komentar od B.S.

Comments are closed.