PODELI

Kako Zicer pouzdano saznaje iz izvora bliskog kumi nevenčane supruge brata od ujne čoveka koji se zamalo zaposlio u RIK-u, mladi i kontroverzni Vuk M. Đuričić već je predao kandidaturu za predsedsedničke izbore, iako oni još uvek nisu raspisani.

Pozvali smo Vuka da proverimo tačnost te i drugih dezinformacija.

Z: Poštovani Vuče, kako Vam je pošlo za rukom da se kandidujete na izborima koji još nisu raspisani?

: Vrlo je prosto – poznajem ljude na „visokim mestima“, znam kako sistem funkcioniše, što me čini idealnim budućim predsednikom Srbije. Ne vidim u čemu je problem?!?

Z: Odakle Vam ideja da se kandidujete?

V.Đ: Bilo je to istinsko proviđenje, ali o tome još uvek ne bih javno govorio. Vašim čitaocima mogu samo da kažem da sam se dvoumio između ulaska u „Parove“ i trke za predsednika, ali sam shvatio da su izbori u Srbiji ipak najbolji rijaliti.

Z: Stekli ste za sada diplome četiri fakulteta, a biće ih još. Šta će Vam tolike škole?

V.Đ: Kad sam bio mnogo mlađi i zeleniji, verovao sam da je znanje put ka uspehu. Brzo sam uvideo da je u Srbiji i za zaposlenje i za studiranje potrebna dobra veza. Nažalost, išao sam težim putem i marljivo učio, ali zato ću do uspeha doći bavljenjem politikom, u čemu će mi svesrdno pomoći naš premudri narod. Najbolje od svega je što mi znanje niko ne može oduzeti, a uspeh niko neće smeti.

Z: Zar niste premladi za predsednika, praktično ste tek zagazili u četvrtu deceniju?

V.Đ: Što, a šta mi fali? Koliko je godina imao Vuk Jeremić kada je postao ministar spoljnih poslova, a koliko velika stručnjakinja Snežana Malović kada je postala ministarka pravde, pa mlađahni genije za finansije Lazar Krstić, i da ne nabrajam. Kad su mogli oni, što ne bih ja? Mlad sam taman toliko da bih stigao i njima i njihovim starijim kolegama da natrljam na nos sva go*na koja su izasvali.

Z: Šta mislite o svojim protivkandidatima, sigurno već znate ko će Vam biti najljući protivnici?

V.Đ: Ona mala Danijela iz Vašingtona mi se sviđa, ima mnogo dobre noge. O ostalima, ko god bili, mogu da kažem ono što se kaže i za sve pokojnike – samo najlepše.

Z: Za kraj, šta biste poručili našim čitaocima?

V.Đ: Ako hoće da im bude dobro kao meni, neka glasaju za mene.