PODELI

Ministar Vujović danas je prezentovao đevrek protiv uroka.

Po rečima ministra Vujovića, đevrek se valja nositi protiv uroka kada se sastavlja državni budžet, jer nikad se ne zna kakve su sve natprirodne sile angažovali protivnici.

– Kao što je poznato, ozbiljne svetske sile kao što su SAD i SSSR su još ’60 godina izučile mogućnosti okltnog delovanja na protivnike. To uopšte nije bezazleno i treba biti spreman za borbu na svim frontovima.- objasnio je Vujović za Tanjug.

– Svima vam se desilo, na primer, da odete u supermarket, i da natrpate punu korpu artikala. Kada dođete kući shvatite da vam 80% toga uopšte ne treba. A ovo vam se nije desilo jednom, nego više puta. Međutim, nikada se niste zapitali kako se to dešava. Ja ću vam reći: U pitanju je okultni marketing koji koriste velike korporacije za svoje besmislene i nepotrebne proizvode.- rekao je Vujović za tv PINK.

– Način da se odbranimo od ovih okultnih nasrtaja jeste u povratku našim tradicionalnim odbrambenim okultnim tehnikama. Tako je mene moja baba naučila da je đevrek najbolja zaštita od rupa u budžetu. Stoga uvek kada se pravi novi budžet ja nosim đevrek i govorim čarobnu forumulu: „Vatra u vatru, rupa u rupu, pare u budžet!“ To je ključ uspeha našeg privrednog oporavka. – zaključio je ministar Vujović za Blic.