PODELI

U Mesnoj zajednici Magarevo, kod Bele Palanke, tamošnji naprednjački šerif, zloupotrebio je položaj i svojim postupkom pokazao da džabe Vučiću vlast, kada njegovi ljudi čine sve kako bi pokazali da je Srbija Divlji Zapad. Upravo sve ono protiv čega se njihov (a i naš) vođa bori.
Magarevo je jedno od onih sela koja se gase. Nekada velika Mesna zajednica sa preko 2000 stanovnika, sada je spala na 24 meštana. U selu je do skoro postojala i Osnovna škola „Bora Stanković“, koja je i dalje na svom mestu, ali se ne zove više po velikom srpskom književniku.
Кabadahija, beg, šerif, baraba, ko zna kakve bi se sve titule mogle dati Milanu Adamovu, predsedniku Mesne zajednice Magarevo, koji je dobio 95 posto glasova na izborima, ali nikako se ne može zvati predsednikom. Po „zahtevu“ Adamova, Osnovna škola je ponela njegovo ime!!!
Nesretni šerif se u lokalnom „Glasu Palanke“ branio time da je on obnovio gotovo urušenu školu, okrečio sve zidove i popravio mobilijar i drvenariju. Tih 300 evra koje je potrošio na eksere, kreč i daske, verovatno je vredno imena škole.
Naravno, apsurd je kompletan kada se zna da Osnovnu školu „Milan Adamov“ pohađa jedan učenik. Upravo šerifov sin.