PODELI

Kako saznajemo od bliskih prijatelja porodice Tramp, Melanija Tramp uopšte nije „seka Persa“, mada je tako predstavljena u javnosti u američkim mejnstrim medijima koji su podržavali Hilari Klinton. Establišment mediji koji su otvoreno navijali za Hilari Klinton, predstavili su Melaniju kao tihu i povučenu ženu, što ona svakako jeste, ali su dodali toj predstavi spin kako je ona u senci svog bogatog muža Donalda, te da se ništa ne pita ni u kući ni u biznisu ni u politici.

Međutim, istina je sasvim drugačija. Melanija Tramp je bila izuzetno aktivna tokom predizborne kampanje. Više puta je obilazila srpska četnička udruženja, pozivajući Srbe iz američke dijaposre da glasaju za njenog muža.

Od našeg izvora sam saznali da je Melanija iako tiha i povučena veoma uticajna i autoritativna žena u porodici Tramp te da njene savete Doland prihvata bezrezervno. Naš izvor tvrdi da Melanija prezire Hrvate i smatra da su oni najodgovorniji za sve nedaće koje su zadesile ex Jugoslaviju. Njen deda je bio u slovenačkim monarhistima koji su blisko sarađivali sa pokretom Draže Mihailović a baba joj je bila u izbeglištvu u Nedićevoj Srbiji. Otuda Melanija simpatiše Srbe i zato je tokom izborne kampanje stalno podizala tri prsta, a ne dva kako je to uobičajeno u Americi.

Naš izvor tvrdi da će Melanija Tramp uraditi sve da napakosti Hrvatima i pomogne Srbima. Pitanje je samo do koje mere je spreman Tramp da ide. Ako se bude pitala Melanija, Šešelj će ubrzo biti predsednik Velike Srbije!