PODELI

Kako doznajemo od dobro obaveštenih izvora bliskih šefu državne bezbednosti, premijer Aleksandar Vučić je išao kod Klintonovih na nagovor proročice Milijane.

Naime, Vučić se konsultovao sa proročicom Milijanom koga da podrži na američkim izborima, jer je Tramp počeo da vodi i kampanja se naglo okrenula u korist neotesanog biznismena, dok su s druge strane maleri poterali Klintonove. Na osnovu izveštaja koje je dobio od stručnih saradnika, uglavnom Klintonovih simpatizera, iz domaće žute kuhinje, Vučić je jedino mogao da zaključi kako će Klintonovi pobediti jer to srpske demokrate tako žele. S druge strane Dodik je savetovao Vučića da podrži Trampa, jer po mišljenju Dodika “čoek sa nakom ženom, Slovenkinjom, jedini može imati razumjevanje za naše jade”.

Oba razloga su se Vučiću učinila nedovoljno argumentovana pa je stoga potražio savet proročice Milijane. Milijana mu je rekla da obavezno podrži Klintonove jer će se oni svakako izbornom krađom dočepati vlasti, te ma koliko delovalo da Tramp vodi i da pobeđuje ne treba se zavaravati jer je moć Klintonovih mnogo veća i pipci njihove hidre dopiru do svih pora sistema, a uz to su skloni svim vrstama prevara i mahinacija.

18 KOMENTARI

Comments are closed.