PODELI

Beogradski lekar i muzičar Nebojša Krstić, bivši savetnik bivšeg predsednika Borisa Tadića i trenutni uticajni tviteraš @Krle22 juče je tajno prisustvovao protestu “žute patke” maskiran u Sonju Biserko.

Jedan od učesnika protesta, izvesni Mitar Tamburić, koji je želeo da ostane anoniman, je prepoznao Krstića premaskiranog u Sonju Biserko te zatim obavestio organizatore protesta da Sonja Biserko uopšte nije Sonja Biserko.

Lažna Sonja Biserko na protestu "žute patke"
Lažna Sonja Biserko na protestu “žute patke”

Ubrzo su se vođe protesta okupili oko lažne Sonje Biserko dobacujući Krstiću da je za male pare prodao veru za večeru, i izdao žute te mu nije mesto na protestu žute patke!

Krstić je u početku pokušao da glumi Sonju Biserko ali ga je odao dubok muški bariton. Potom se Krstić dao u beg ali mu je pala perika kao dokaz ovog gnusnog nedela.

Blizak prijatelj Nebojše Krstića za Zicer je izjavio da Nebojša u dubini duše i dalje podržava Žute te samim tim i žutu patku. Krstić mu se požalio pre neki dan kako mu se smučilo da tvituje za Naprednjake ali ako bi prestao ostao bi bez izvora prihoda. Blizak prijatelj Krstića tvrdi da je Krstić veoma utučen i da ne zna šta da radi. Stari prijatelji su ga napustili a nove prijatelje nije stekao.

Ovaj nesvakidašnji događaj samo pokazuje koliko je bavljenje politikom u Srbiji opasno po psihofizičko zdravlje pojedinaca.

16 KOMENTARI

Comments are closed.